icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El ple de l’Ajuntament aprova per unanimitat una moció de suport als Bombers del parc d’#Igualada 

El grup municipal de la CUP ha presentat, a la sessió plenària del consistori igualadí celebrada aquests dimarts al vespre, una moció per mostrar el seu suport als Bombers del parc d’Igualada i per reclamar la millora dels seus mitjans i condicions professionals. El portaveu de la CUP, Albert Mateu, a través d’aquesta moció, ha denunciat les condicions precàries que pateix la plantilla del parc de Bombers de la capital de l’Anoia i la manca tant d’efectius com del material adient per poder dur a terme la seva feina en les condicions adequades. Davant d’aquesta situació la moció de la CUP insta al govern de la Generalitat a millorar les condicions, tant del personal com de material, dels dos parcs de Bombers que hi ha a l’Anoia, el d’Igualada i el de Calaf.

Entre les demandes de la moció també es troba que l’Ajuntament d’Igualada cerqui les vies necessàries per dotar al parc de bombers d’Igualada d’un vehicle de salvament propi, ja que en aquests moments compta amb un cedit pel parc voluntari de Capellades. En aquest sentit l’alcalde, Marc Castells, ha explicat que aquest tema és competència de la Generalitat però que des de l’ajuntament exigiran al govern català que destini els recursos necessaris perquè sigui possible.

Aquesta moció, presentada per la CUP i a la qual s’hi han adherit els grups d’ERC, Socialistes d’Igualada i Decidim, ha estat aprovat per unanimitat.

tornar_radioIgualada