icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El ple de l’Ajuntament d’Igualada aprova per unanimitat una moció en suport a mantenir l’activitat de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal

La moció la va presentar el grup municipal de Poble Actiu, qui va demanar el suport al text amb l’objectiu de mantenir l’activitat de l’Escola de Dansa, i al mateix temps estudiar si seria viable que l’Ajuntament d’Igualada n’assumís la titularitat. La portaveu de Poble Actiu, Neus Carles, ha demanat un compromís ferm de la ciutat per assegurar la continuïtat de l’escola. En aquest punt, el portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, s’hi va afegir apuntant que es tracta d’una moció constructiva i que té la voluntat d’estudiar la viabilitat de l’escola en un altre indret. Curiosament, Jordi Cuadras forma part del govern del Consell Comarcal assumint, en aquest mandat, la vicepresidència primera de l’ens.

Pel que fa l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, considera la moció poc ambiciosa. Castells creu que el Consell Comarcal ha actuat amb responsabilitat perquè l’activitat de l’escola no podia seguir en aquell edifici. L’alcalde d’Igualada es compromet, també, a buscar el suport dels municipis de la Conca d’Òdena per si algun d’ells estaria en condicions d’acollir l’Escola de Dansa.

tornar_radioIgualada