icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El ple de l’Ajuntament d’#Igualada votarà, avui, la creació de la Comissió d’Estudi de l’aigua, sense la participació d’Aigua és Vida, ni la PAH

Avui, a les vuit del vespre, tindrà lloc, al consistori igualadí, el ple ordinari corresponent al mes de novembre. Durant la sessió se sotmetrà a aprovació la creació d’una Comissió d’Estudi del servei d’aigua a Igualada. Aquest punt es va aplaçar en el darrer ple per estudiar una esmena presentada per Poble Actiu, on es demanava que la Comissió d’Estudi, a banda del sis regidors de l’Ajuntament, sis tècnics de la plantilla del consistori i sis representants de les associacions de veïns,  comptés també amb la participació d’un representant dels treballadors del servei, un d’Aigua és Vida i un de la PAH, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

Un informe jurídic de l’Ajuntament Igualada, realitzat a petició de l’alcalde, no contempla la participació d’aquests tres representants perquè no s’ajusta allò que regula el Reglament Orgànic Municipal de l’Ajuntament en relació a la participació ciutadana de les associacions. Pel que fa al representant dels treballadors del servei, l’informe jurídic entén que aquest col·lectiu no constitueix cap associació de caràcter local, ni representa la defensa dels interessos dels usuaris del servei d’abastament d’aigua potable. En relació als representants d’Aigua és vida i el de la PAH, l’informe apunta que per participar en aquesta Comissió d’Estudi de l’aigua ambdues associacions haurien d’estar inscrites al Registre d’Entitats Municipal d’Igualada i no ho estan.

tornar_radioIgualada