icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El polígon de Can Morera podria generar 1.600 llocs de treball a la comarca

Així ho assegura la família Singla, propietària de la finca de Can Morera, on el Pla Director Urbanístic de la Conca d’Òdena preveu construir un polígon amb parcel·les de gran format. Els terrenys de la família Singla suposen unes 200 hectàrees, de les aproximadament 370 que preveu aquest projecte de macropolígon industrial. Segons Pepe Singla, la creació d’aquest polígon, a Òdena, suposaria grans beneficis per a la comarca, ja que existeixen importants empreses interessades a instal·lar-s’hi. Es tracta d’empreses relacionades amb els sectors de la logística, l’automoció i les TIC. Singla assegura que gràcies al polígon de Can Morera, es podrien generar 1.000 llocs de treball directes i 600 d’indirectes.

Segons Singla, el projecte de Can Morera vol ser un polígon modern i sostenible, amb parcel·les de gran format, i que sigui un referent en logística integral. Singla explica que diverses empreses de logística i ecommerce ja han mostrat el seu interès per instal·lar-se en aquest polígon. Per a Singla, actualment a l’Anoia no existeixen polígons que disposin de parcel·les de grans dimensions com les que requereixen aquestes empreses.

De tota manera, el representant de la família Singla vol deixar clar que ells intervenen en aquest projecte com a promotors privats a través de l’empresa Adequa i que, en tot cas, el desenvolupament d’aquest polígon dependrà de què la Generalitat tramiti el Pla Director Urbanístic. Singla afirma, però, que per tirar endavant aquest polígon cal el consens del territori i que l’ajuntament d’Òdena no s’oposi al projecte. En aquest sentit, Pepe Singla explica que ja s’han reunit amb l’alcaldessa d’Òdena, Maria Sayavera, per parlar d’aquest tema, però no amb l’associació Per la Conca, contrària aquesta iniciativa, amb qui assegura, enviaran la informació al respecte.

tornar_radioIgualada