icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El portaveu de Socialistes d’Igualada, Jordi Riba, considera que la manca de planificació és el principal retret que es pot fer al govern municipal

Des del grup municipal socialista, Riba diu que, en especial els darrers 4 anys, l’alcalde d’Igualada Marc Castells ha demostrat que no té un projecte de futur per la ciutat d’Igualada. Riba afirma que aquest és un dels principals retrets que es pot fer al govern d’Igualada.

Segons Riba, en molts casos el govern municipal no ha pres cap risc en les seves decisions, i s’ha limitat a fer coses sense complicar-se la vida. El portaveu de Socialistes d’Igualada posa com a exemple les poques ganes del govern municipal d’impulsar un nou POUM per la ciutat.

Pel que fa la candidatura d’Igualada Som-hi, Riba ho considera una bona noticia per la ciutat perquè es recupera un espai de relació entre les esquerres. Riba veu el projecte de Jordi Cuadras amb bons ulls i ho considera una continuïtat del projecte guanyador de l’Entesa per Igualada.

Les de Jordi Riba són declaracions al d’Interès Municipal de Ràdio Igualada. De fet, aquesta és la darrera entrevista que el programa ha fet a Jordi Riba, després d’anunciar que abandona la política municipal.

tornar_radioIgualada