icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El porter Guillem Torrents renova amb l’Igualada Rigat per les cinc pròximes temporades

El porter de l’Igualada Rigat Guillem Torrents ha renovat pel conjunt arlequinat fins el 2027 i serà el porter titular a partir de la propera temporada.

Tot i que aquest diumenge complirà 20 anys, Torrents ha demostrat ser un porter de qualitat en els partits que ha disputat aquesta temporada. L’entrenador Cesc Fernández el va fer debutar com a titular en l’enfrontament que va disputar a les Comes contra el Liceo el passat 10 d’octubre. Els arlequinats van perdre per 1 a 5, però Guillem Torrents va signar una grandíssima actuació. El fet que Elagi Deitg hagués anunciat que no seguirà a l’Igualada la temporada vinent, ha motivat que l’equip tècnic confiï amb el porter del planter per ser el titular la temporada vinent.

A banda de diferents partits que va actuar a l’OK Lliga, Guillem Torrents també va poder demostrar les seves habilitats a la World Skate Europe Cup.

A la foto: Guillem Torrents amb el president de l’Igualada HC, Manel Burón (a la dreta) i el vicepresident Òscar Torrents (a l’esquerra)

tornar_radioIgualada