icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El PP d’#Igualada proposa destinar 10 milions d’€ a l’empresa municipal d’habitatge PIMHA

INFORMACIÓ ELECTORAL – Els populars han donat a conèixer les seves propostes electorals en els àmbits Social,d’Urbanisme, Fiscalitat, Promoció Econòmica, Comerç i Educació. Entre les diferents iniciatives destaquen la inversió de 10 milions d’euros, al llarg de tot el mandat, per adquirir habitatges de segona o posterior transmissió, edificis inacabats i realitzar noves promocions per destinar-los a lloguer social. Els populars proposen també que es faci un nou POUM, sempre que sigui viable econòmica i socialment.

Altres propostes del PP de cara aquestes eleccions passarien per ampliar els Plans d’Ocupació, crear una oficina d’ofertes i demandes a Igualada, dotar el territori de sòl industrial amb parcel·les de grans dimensions per tal d’atraure empreses, baixar el tipus impositiu de les contribucions i impulsar el comerç de proximitat.

En clau social, els populars volen ampliar ajuts a les famílies en els serveis bàsics i millorar condicions a les famílies nombroses i monoparentals.

Per últim, pel que fa educació, defensen la lliure elecció de centre dels pares i proposen augmentar les línies educatives en infantil i primària, ampliar les subvencions per a estudis de grau i post-grau universitari i ampliar graus universitaris, entre d’altres.

tornar_radioIgualada