icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El presentador Ramon Gener i l’actriu Alba Ribas seran alguns dels premiats del Zoom 2015

La 13a edició del Zoom, el Festival Internacional de Ficció per a Televisió, que es celebrarà a Igualada del 25 al 29 de novembre, reconeixerà la feina del presentador dels programes Òpera en Texans i This is Opera, Ramon Gener, que rebrà el Premi d’Honor del festival, i també de la jove actriu catalana, Alba Ribas, que s’emportarà el Premi Auguri Sita Murt. Pel que fa les pel·lícules que competiran a la secció oficial d’enguany seran: La Xirgu, Habitaciones Cerradas, Res no tornarà a ser com abans, Peter Pan Man, Clara Immerwah, Des Roses en hiver i The outlaw Michael Howe.

Pel que fa les novetats del Zoom 2015, cal destacar la incorporació en aquesta edició de la Secció Km0, que inclourà les propostes de creacions de joves cineastes de l’Anoia. D’altra banda, una altra de les novetats de la 13a edició del festival és la incorporació dels cinemes Mont-Àgora, de Santa Margarida de Montbui, com a nou espai on es realitzaran projeccions.   La inauguració del festival d’enguany serà el proper dimecres, a dos quarts de nou del vespre, al Teatre Municipal l’Ateneu. L’acte inclourà l’estrena en primícia del film “Fassman, l’increïble home radar”, de Joaquim Oristrell, que comptarà amb la presència dels membres del repartiment de la pel·lícula.

Pel que fa l’acte de cloenda i el lliurament de premis del Zoom serà el dissabte 29 de novembre a les nou del vespre, també al Teatre Municipal l’Ateneu. Tota la informació del festival es pot trobar al web www.zoomigualada.org.

tornar_radioIgualada