icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El president de Foment del Treball, Josep Sànchez Llibre, apunta que arribaran oportunitats empresarials a l’Anoia una vegada acabi la pandèmia i la guerra

Sànchez Llibre creu que la tradició industrial de l’Anoia, en el moment que la situació de la pandèmia es normalitzi del tot i la guerra a Ucraïna acabi, la pot situar en una molt bona posició per rebre aquelles empreses que ara comencen a tornar a Catalunya.

El president de Foment del Treball ha explicat, des d’Igualada, que un dels principals problemes que té la comarca de l’Anoia és una elevada taxa d’atur juvenil. Al mateix temps, Sànchex Llibre reconeix que la demanda d’ocupació a l’Anoia no respon a les veritables necessitats de les empreses del territori. El president de Foment creu que la solució passa per la formació, i que aquesta sigui una formació que s’adapti a les necessitats d’ocupació que tenen les empreses de la comarca.

En aquest punt, el vicepresident de la UEA, Joan Mateu, ha reclamat l’ampliació de l’Institut Mila i Fontanals que permeti acollir tota la demanda que hi ha a la comarca per cursar estudis de formació ocupacional. Mateu apunta que cal escoltar les necessitats de les empreses alhora de decidir quines matèries i quins formacions acadèmiques es poden impartir en el territori.

Josep Sànchez Llibre ha estat, aquest dijous a Igualada, per reunir-se amb la UEA, i explicar-los l’inici del procés d’integració entre Foment i Fepime, amb l’objectiu de reforçar la defensa de la petita i mitjana empresa.

 

tornar_radioIgualada