icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, donen suport a Alba Vergés i Enric Conill

Aragonès i Forcadell van ser a Igualada per donar suport als candidats republicans abans de les eleccions municipals del proper diumenge. Un centenar de persones van acudir al Kiosk del Rec per presenciar aquest acte electoral malgrat la pluja.

Durant l’acte, Vergés i Conill van insistir en què Igualada té les mateixes mancances que fa 12 anys i que el govern de Marc Castells no ha afrontat reptes importants com l’habitatge, el POUM, la mobilitat o la gestió de residus. És per això, que la candidata republicana assegura que la ciutat necessita un canvi.

Per la seva part, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va demanar a la ciutadania que confiés en el canvi que proposa Esquerra Republicana. Un canvi que a Catalunya ja ha començat amb el govern de la Generalitat.

Per últim, l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, també va demanar als igualadins que donessin suport a Alba Vergés i que ja és hora que Igualada tingui una alcaldessa dona.

Els republicans encaren amb energia els últims dies de campanya electoral, després d’aquest acte amb polítics de primer nivell.

 

 

tornar_radioIgualada