icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El president de la Generalitat visitarà aquest dilluns la Conca d’Òdena, que “representa per a tots els catalans el dolor i el coratge, la foscor i la força per tirar endavant”

El president de la Generalitat, Quim Torra, serà aquest dilluns a la Conca d’Òdena per avaluar amb els representants polítics, econòmics i sanitaris de la zona l’impacte derivat de la Covid-19. Torra va afirmar dissabte a través d’una piulada des dels Twitter del Govern que la primera visita que volia fer com a president seria la setmana vinent a la Conca d’Òdena. Ho ha argumentat assegurant que “com cap altre lloc del país, representa per a tots els catalans el dolor i el coratge, la foscor i la força per tirar endavant.”

El cap de l’Executiu arribarà a l’Ajuntament d’Igualada a les 9.30 hores, on serà rebut per l’alcalde, Marc Castells. Al Saló de Plens, el president mantindrà una reunió de treball amb els alcaldes de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, formada pels batlles d’Igualada; de Castellolí, Joan Serra; de Santa Margarida de Montbui, Jesús Miguel Juárez; de Jorba, David Sànchez; de La Pobla de Claramunt, Antoni Mabras; de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, i d’Òdena, Maria Sayavera. Seguidament, a les 10.30 hores, s’incorporaran a la reunió la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, així com representants dels agents socioeconòmics que formen part de l’Aliança per la Conca. Es tracta d’una aliança creada durant la crisi de la Covid-19 pels ajuntaments de la Conca amb l’objectiu de cercar solucions per al teixit econòmic i empresarial de la zona.

tornar_radioIgualada