icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El president de l’ANC demana que, passi el que passi aquesta setmana, l’1 d’octubre cal omplir les urnes

Jordi Sánchez ha assegurat aquest dissabte durant un acte de campanya pel Sí de l’ l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium, a Igualada, que aquesta setmana podria pujar el to de les amenaces del govern espanyol i fins i tot podrien detenir al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, o al vicepresident, Oriol Junqueras. Passi el que passi, segons Sánchez, l’objectiu és arribar a l’1 d’octubre i omplir les urnes.

El president de l’Assemblea Nacional Catalana ha acusat al govern espanyol de manca de diàleg i ha assegurat que si el referèndum no ha estat pactat és perquè l’Estat no ha volgut. Segons Jordi Sánchez, malgrat els entrebancs, el poble català i els seus representants van a una i estan més forts i units que mai per anar a votar aquest diumenge. El president de l’ANC, assegura que només en un supòsit no hi haurà referèndum; si el govern espanyol utilitza la violència.

L’acte, que va omplir dissabte la plaça de l’Ajuntament, va comptar també amb la intervenció d’Ignasi Termes, membre de la Junta Directiva d’Òmnium, qui va reclamar que diumenge cal anar a votar “per democràcia i per dignitat”.

tornar_radioIgualada