icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, dona suport al candidat a Igualada, Enric Conill

INFORMACIÓ ELECTORAL – ERC a Igualada s’ha reunit aquest dissabte al migdia en un dinar popular, al bell mig del Passeig Verdaguer, on s’han aplegat unes 300 persones. L’acte de campanya d’ERC a la ciutat ha comptat amb la presència del president del Parlament, Roger Torrent, de la consellera de Salut, Alba Vergés, i de la diputada al Congrés, Carolina Telechea. Tots tres han donat suport al candidat republicà a l’alcaldia d’Igualada, Enric Conill, qui ha insistit, una vegada més, que ell no es presenta a les eleccions per “ser alcalde” sinó per “fer d’alcalde”. Conill considera el matís molt important, perquè “fer d’alcalde vol dir actuar, i actuar per millorar la vida de tots els igualadins i igualadines”.

En el seu parlament, el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha encoratjat a guanyar les eleccions municipals, i també les europees. Torrent apunta que l’única arma que tenen des d’ERC són els vots i les urnes, i a cada convocatòria electoral surten a guanyar. Torrent ha explicat que la República es guanya a les urnes, però també amb els fets.

Per la seva part, la consellera de Salut, la igualadina Alba Vergés, ha remarcat la importància d’aquestes eleccions a la ciutat d’Igualada, però també a la resta de la comarca. Vergés recorda que ERC presenta candidatures als 33 municipis que té la comarca de l’Anoia.

Finalment, la diputada al Congrés, Carolina Telechea, ha volgut enviar un missatge a les dones que configuren la llista d’ERC a Igualada. Telechea els ha fet una crida a l’apoderament  i destaca la potència que tenen les dones que van a la llista republicana a Igualada.

L’acte l’ha obert el número 3 de la llista d’ERC a Igualada, David Prat, qui irònicament ha donat la benvinguda a Torrent a la “Toscana catalana” i li ha detallat les “multicapitalitats què té Igualada”. La trobada ha estat amenitzada per Joan Valentí i Àngel Ruiz com a mestres de cerimònia.

tornar_radioIgualada