icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El president Quim Torra visita l’Escola Àuria d’educació especial a #Igualada

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller d’Educació, Josep Bargalló, han visitat, aquest dimarts, l’Escola Àuria d’Igualada, el centre d’educació especial que la fundació Apinas va crear el 1967 per donar servei als infants i adolescents amb necessitats especials de la comarca.

Acompanyats de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; el president de l’associació Apinas, Entic Fillat, i la resta de l’equip directiu i docent, encapçalat pel gerent Jordi Aymamí; primer han visitat les aules i la resta d’instal·lacions de l’escola, i han pogut conèixer a alguns dels seus alumnes.

Finalitzada la visita,Torra ha volgut transmetre el seu suport al centre igualadí, pel treball que realitza per a les persones que més ho necessiten. Tanmateix, el president ha agraït la tasca de l’equip directiu i, en especial, al seu equip docent del centre.

Seguidament a la visita de l’Escola, les autoritats s’han desplaçat a la torre de Cal Salinas, per visitar les obres d’adequació que s’hi estan fent. L’Ajuntament d’Igualada va cedit l’edifici a l’entitat Apinas per ubicar-hi una Aula Integral de Suport, un equipament educatiu per alumnes amb dificultats d’aprenentatge derivats de trastorns mentals greus i problemes de conducta.

La visita ha finalitzat al Taller Àuria, al Pla de la Massa, on les autoritats han pogut conèixer el seu centre especial de treball i inserció laboral.

 

tornar_radioIgualada