icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El primer dia de la tornada a l’OkLiga del primer equip de l’ #Igualada Femení HCP serà el proper dimecres 19 d’agost a Les Comes

El primer equip ofereix dues cares noves a l’staff aquesta temporada. La més destacada, la de Toni Aranda que substitueix a Maria Fernández ‘Pulgui’. L’altra cara nova, és la Preparadora Física, Cristina Bru, que substitueix a l’igualadí Martí Dalmases. Ambdós ja han planificat el contingut de les sis setmanes d’entrenaments fins a l’inici de la nova temporada a l’OkLiga, prevista pel dissabte 26 de setembre. En el cas de la Cristina Bru, ja ha passat un pla de treball físic per arribar de la millor manera a l’inici de la pretemporada.

A dia d’avui es desconeix encara el calendari de partits, doncs aquest se sortejarà el proper 24 d’agost, a les 18:00 h, en una seu encara per determinar. La nova temporada, totalment atípica, estarà formada per 16 equips (10 catalans) per determinar-ne el campió, quatre places europees i cinc descensos per tornar als 14 equips la següent temporada (21/22).

El club treballarà per assimilar tots els protocols per COVID19 que vagin concretant les autoritats sanitàries corresponents i confia que entre tots es pugui tirar endavant una temporada realment atípica.

tornar_radioIgualada