icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El programa “Crims” i els espais de cuina seran els protagonistes, demà, d’una nova jornada del Zoom

En el marc del Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, aquest divendres, a les set de la tarda, se celebrarà, a l’Ateneu Igualadí una trobada de programes de cuina. Sota el títol “Quins són els ingredients per fer un programa de cuina amb èxit”, els ponents debatran i explicaran quina és la clau per a fer un bon programa de cuina. L’acte, que estarà moderat per la cuinera Ada Parellada, comptarà amb la participació de directora del programa Joc de Cartes, Míriam Pina, la directora i la presentadora del programa Cuines, Rosa Torres i Gessamí Caramés, i, per últim, el guanyador de la 9a edició de MasterChef, Arnau París.

D’altra banda, el programa presentat per Carles Porta “Crims” també serà present demà al Zoom Festival. La projecció d’aquest capítol inèdit de “Crims” es farà demà, a 2/4 de 9 del vespre, a la sala gran de l’Ateneu Cinema.

Tant aquesta proposta com la xerrada sobre programes de cuina són d’entrada gratuïta, tot i que cal fer reserva prèvia a la web del festival www.zoomfestival.org.

 

tornar_radioIgualada