icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El programa “Radars” evita que una vintena de persones grans passin la Castanyada en soledat

Aquest programa neix des de la regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Igualada per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda i facilitar la seva participació en les activitats, equipaments i esdeveniments que es fan a la ciutat. Una d’aquestes activitats ha estat la festa de la Castanyada, que es va celebrar el passat 31 d’octubre, a l’Espai Cívic Centre, i que va comptar amb la participació d’una vintena de persones del projecte “Radars”. Aquest grup de gent gran va poder gaudir de la festa dels moniatos i panellets en companyia, en comptes de celebrar-ho soles. Com a record del dia, a més, cada participant va rebre una postal feta per una voluntària.

El programa Radars és un projecte comunitari impulsat per Serveis Socials de l’Ajuntament, on participa el Servei de Gent Gran i Dependència, Igualada Ciutat Amiga de les Persones Grans, la Federació Catalana del Voluntariat Social, un gran equip de voluntaris i tot un seguit d’establiments i serveis de la ciutat.

Si voleu formar part del grup “Radars” o fer de voluntaris d’aquest programa podeu trucar al telèfon 630 929 885. Els interessats també es poden posar en contacte a través del correu radars@aj-igualada.net.

tornar_radioIgualada