icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El programa REINMET aconsegueix el 100% d’inserció laboral dels seus participants

Aquesta iniciativa, impulsada per la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i subvencionada per la Diputació de Barcelona, treballa per recolzar la re industrialització en el sector del metall de la Conca. Després de gairebé un any i mig de la posada en marxa del programa REINMET, el president de la MICOD, Marc Castells, ha fet un balanç positiu de l’execució del projecte. Segons Castells, s’ha assolit el 100% d’inserció, de les 30 persones participants, en les dues accions formatives realitzades, fins a dia d’avui. El 73% de les insercions han estat en el sector del metall, destacant que l’11%  de les contractacions són de caràcter indefinit.

Els objectius del programa REINMET passen per cobrir el dèficit de professionals en el sector del metall, oferir una formació que respongui a les necessitats de les empreses del territori i crear espais de concertació público- privada. D’altra banda, en el marc del programa REINMET es preveu dur a terme una tercera acció formativa en l’especialitat de Soldadura. El curs, que tindrà una durada de 270 hores de formació específica i 150h de pràctiques en empreses del sector del metall, s’iniciarà el mes desembre i finalitzarà a primers d’abril de l’any vinent.

Les persones interessades a obtenir més informació sobre els programa REINMET es poden adreçar a la MICOD, trucant al telèfon 93 805 04 09 o enviant un correu electrònic a ocupacio@micod.cat.

tornar_radioIgualada