icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

El projecte de nou hospital de dia oncològic d’Igualada, conegut de primera mà pel Consell d’alcaldes i alcaldesses de l’Anoia.

A l’Hospital Universitari d’Igualada, s’ha realitzat la convocatòria del Consell d’alcaldes i alcaldesses de  l’Anoia, on s’ha abordat el projecte de nou hospital de dia oncològic d’Igualada i les convocatòries d’ajudes públiques i depuradores per part de l’Agència Catalana de l’Aigua.

El Consell Comarcal de l’Anoia ha celebrat el 30 de juny, un nou Consell d’alcaldes i  alcaldesses encapçalat pel president, Xavier Boquete, i que ha comptat amb la  participació d’una vintena de representants de les corporacions locals del territori.

Ferran García, el gerent de l’Hospital d’Igualada, ha presentat als assistents el projecte de nou hospital de dia oncològic, que té  l’objectiu de convertir aquesta àrea en un espai més còmode, confortable i acollidor per als  pacients i els seus familiars.  Per a fer-lo realitat, s’ha impulsat una campanya de mecenatge sota el lema “La seva lluita és la  nostra lluita” i els particulars, empreses i entitats de l’àrea d’influència de l’equipament, poden fer els seus donatius al web  www.eslanostralluita.cat.

 

Tot seguit, el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Manuel Reyes, ha exposat les  novetats relatives a les convocatòries d’ajudes públiques i depuradores. I amb el torn de precs i preguntes acabava el Consell d’alcaldes i alcaldesses.

tornar_radioIgualada