icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El projecte en podcast 4 Vides de Ràdio Igualada guanya el Premi de Comunicació Local 2022 en la categoria de millor contingut d’àudio

Aquest dimecres al vespre es va fer l’entrega dels Premis de Comunicació Local a l’espai Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers. Ràdio Igualada ja va assolir fa unes setmanes ser finalista en la categoria que més candidatures va rebre. El jurat del premis va decidir atorgar, finalment, el primer premi a Ràdio Igualada i al projecte 4 Vides per aconseguir un format atractiu i multimèdia que esdevé, diu literalment, un exemple d’aprofitament de recursos expressius per donar veu a personatges propers.

Les candidatures de Ràdio Capital Empordà i de Ràdio Sant Quirze van compartir la condició de finalistes de la categoria de Millor contingut d’Àudio.

Una representació de l’equip que ha impulsat el projecte, acompanyats d’una delegació de l’Ajuntament d’Igualada van assistir a la gala d’entrega per recollir aquest guardó.

Des de Ràdio Igualada volem agrair la generositat dels 4 protagonistes del 4 Vides: Montse Sanou, Pol Esteller, Laia Vicens i Mossèn Xavier Bisbal. Al mateix temps, també hi van treballar el Xavi Amat en les gravacions, l’Aitor Centelles en el disseny dels fulletons, el Jesús Suàrez en la elaboració de la pàgina web, la Iona Maturana en l’edició i supervisió de textos, i el Quique Santano i el Josep Maria Solé en l’assessorament de les diferents fases del projecte.

Podeu seguir escoltant les 4 Vides a www.4vides.cat i a les plataformes d’àudio Ivoox i Spotify.

tornar_radioIgualada