icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

El projecte “Humanity”, de l’ONG Nzuri Daima farà una actuació única al claustre de l’Escola Pia d’#Igualada el 8 de juliol a les 19:30h

Nzuri Daima és una organització formada totalment per voluntaris que a través de diversos projectes lluiten pels drets humans a Àfrica. Utilitzen la música i les arts com a mitjà de sanació i transformació social i l’educació com el motor fonamental de construcció d’un futur millor.

El projecte “Humanity” és un dels projectes de Nzuri Daima, format per vint-i-dos joves ugandesos que han unit els seus talents de música i circ per a una gira anomenada “Humanity”. A través de diferents versions de pop actuals, volen fer un petit repàs del viscut i compartit com a humanitat. D’aquesta manera potenciar els punts comuns, trencar barreres i visibilitzar les horribles situacions que es viuen arreu del món. Volen fer un crit d’esperança per poder caminar units cap a un futur millor aprenent del viscut.

Com a objectiu inicial volien participar a Got Talent. Per així visibilitzar la situació de les milions de nenes casades prematurament, la situació de les nenes embarassades i prostituint-se i la quantitat de suïcidis infantils i el tràfic de dones i nenes per desesperació i fam. Després de molts mesos de planificació i molts diners invertits els hi van comunicar que lamentablement no comptava amb ells. I en comptes de rendir-se, van decidir que volien realitzar concerts/espectacles en diferents esdeveniments. Per tal de visibilitzar les tràgiques situacions abans esmentades, cobrir les enormes despeses del viatge i recaptar fons per als diferents projectes amb què treballen.

Actualment, ja han realitzat quatre gires, que els han permès obrir la ment a la gent, poder finançar beques d’estudi i aconseguir aliances i col·laboradors per a altres projectes. I sobretot han omplert d’esperança a tots aquells que ja l’havien perdut i han fet que els nens creguin que els somnis es compleixen.

Des d’Uganda a Igualada, per oferir una increïble actuació que comptarà amb una breu explicació del recorregut humà compartit durant aquests anys de pandèmia i guerres mitjançant diferents cançons, una actuació del cor cantant a capella i un espectacle d’acrobàcies, malabars i figures.

tornar_radioIgualada