icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El proper 17 d’octubre s’iniciarà el segon Stage de Banda Simfònica d’Igualada

Les inscripcions es podran formalitzar a partir d’aquest dijous i fins el 7 d’octubre, omplint una butlleta que es pot trobar al web de l’Ajuntament www.igualada.cat. Aquestes estades musicals, que es duran a terme a l’Escola Municipal de Música, constaran de quatre sessions intensives de treball i un total de 35 hores, els dissabtes 17 i 31 d’octubre, i 14 i 28 de novembre. A banda, es duran a terme activitats complementàries de formació, com ara concerts didàctics o xerrades, entre altres. El treball d’aquestes sessions culminarà amb un concert públic que es durà a terme el dia 29 de novembre al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada.

L’objectiu del segon Stage de Banda Simfònica passa per estimular el treball dels instruments de vent, un grup que inclou també la percussió i els instruments de corda, mitjançant repertoris de concert del gènere de Banda Simfònica. Pel que fa les obres, segons Camps, tindran un nivell de qualitat simfònica i abastarà quatre àmbits.

Les inscripcions per participar en aquest segon Stage de Banda Simfònica d’Igualada són gratuïtes i obertes a tots aquells estudiants, amateurs i professionals que hagin realitzat estudis de grau mig o bé que el seu nivell sigui equivalent, com a mínim, a un segon cicle de grau professional dels actuals estudis reglats.

Per a més informació es pot consultar el web de l’Ajuntament www.igualada.cat, trucar als telèfons 93 807 80 21 o 93 804 08 84, o bé escriure un correu electrònic a l’adreça electrònica contrapunt@llegim.com.

tornar_radioIgualada