icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El proper 22 de gener comença una nova temporada d’espectacles al Teatre Municipal l’Ateneu d’#Igualada

La nova programació estable per als mesos de gener a maig inclou una quinzena de propostes que venen avalades per l’èxit de crítica i de públic. La comèdia dramàtica “Tocar mare” donarà el tret de sortida aquesta nova temporada, que inclourà també obres com “Moriu-vos”,  “Ni rastre de qui vam ser”, “Ànimes del pirineu”  i “La Trena”. Una de les propostes més destacats de la nova programació de l’Ateneu és “El Pare”, l’últim espectacle de l’actor Josep Maria Pou, que parla sobre l’Alzheimer i que es podrà veure a Igualada el dia 16 d’abril. En el marc de la nova temporada del Teatre Municipal l’Ateneu el cap de setmana de l’11 i 12 de febrer es tornarà a representar “La corte del Faraón”. Una producció de l’Ateneu Igualadí que es va poder veure durant l’última Festa Major d’Igualada i que va ser tot un èxit.

La nova temporada de l’Ateneu inclourà també propostes musicals i de dansa com el concert de “El trio de corda: la música de cambra destil·lada”, “Carmina Burana” i una nova edició de la Mostra de Dansa Ciutat d’Igualada.

Per assistir a qualsevol dels espectacles de la nova programació de l’Ateneu es poden adquirir entrades individuals i també abonaments. Es poden comprar de manera presencial a la taquilla del teatre o per internet al web www.teatremunicipalateneu.cat.

tornar_radioIgualada