icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El proper 7 de novembre es portarà a terme la primera sessió del procés participatiu “Despertem Cal Badia?”

El procés, que ha de servir per decidir els usos i el model de gestió del futur espai per a entitats juvenils de Cal Badia, s’ha encetat aquest mateix mes d’octubre i s’allargarà fins el gener de l’any vinent. Aquesta iniciativa, oberta a tots els joves, entitats i col•lectius que hi vulguin participar, tindrà caràcter vinculant en la definició del nou espai. El procés engegat per l’Ajuntament d’Igualada, amb el suport de la Diputació de Barcelona, comptarà a més amb la dinamització dels col•lectius LaCol i La Hidra, dos grups que tenen una experiència reconeguda en processos similars.

El procés participatiu inclourà quatre tallers que s’encetaran el proper 7 de novembre, amb la presentació de la iniciativa “Despertem Cal Badia?”. Els següents tallers es faran el 14 i 22 de novembre i el 13 de desembre, i en ells es posarà sobre la taula: com és l’edifici de Cal Badia i quins haurien de ser els seus usos i model de gestió. Paral•lelament aquest procés participatiu s’aniran portant a terme diferents actuacions a la torre de Cal Badia perquè l’espai sigui accessible.

Tota la informació del procés està ja disponible al web www.calbadia.cat, que també vol ser un espai on fer aportacions i estendre el debat més enllà dels moments de taller.

tornar_radioIgualada