icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Avui s’enceta una nova temporada d’estiu a la piscina del Molí Nou d’Igualada

L’equipament obrirà les portes del 17 de juny al 8 de setembre, tots els dies de la setmana, de 10 del matí a 8 del vespre. Cal destacar que els 800 abonaments que l’Ajuntament d’Igualada posa a disposició de la ciutadania ja s’han esgotat. Tot i això, la gent que vulgui accedir a la piscina del Moli Nou podrà comprar entrades individuals per un dia o podran adquirir abonaments de 10 entrades.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, ha explicat que aquestes setmanes prèvies a l’obertura de la piscina s’han fet, un any més, diverses obres de manteniment i posada a punt de la instal·lació.  Concretament, aquest any s’ha parat especial atenció a les millores dins de la piscina gran en la què s’han reparat diverses rajoles malmeses per garantir la millor experiència de bany tal i com es va fer l’any passat a la piscina petita amb un tractament antilliscant.

La piscina del Molí Nou compta també amb una instal·lació de plaques solars que permeten produir energia per l’equipament.

Per acabar, la regidora ha recordat que l’aforament en temps real de les diferents instal·lacions esportives de la ciutat, també la de la piscina del Molí Nou, es pot consultar al web https://recintes.cat/igualada.

tornar_radioIgualada