icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El proper dissabte 6 de juliol arriba a Igualada la 9ena Trobada de Cotxes Clàssics

Igualada Comerç i la comissió de San Cristóbal s’encarregaran d’organitzar una nova edició de la trobada de cotxes clàssics a la ciutat d’Igualada. L´esdeveniment serà el dissabte 6 de juliol i compta amb el suport de l´Ajuntament d´Igualada.

Com cada edició la trobada s’emmarca en les festes de Sant Cristòfol. La participació està oberta a tot el públic, prèvia inscripció (places limitades a 100 vehicles) teniu l’enllaç a la web: www.igualadacomerc.cat, per a informació mail: marqueting@igualadacomerc.cat. Les normes de participació són que els vehicles participants siguin més antics del 1990, que tinguin ITV en regla i assegurança.

A partir de les 9 del matí la cèntrica Rambla d’Igualada acollirà l’arribada i l’exposició dels vehicles participants, que seran rebuts per l’organització per validar-ne la participació. Fins a les 10.30 h. es donarà l’oportunitat d’esmorzar als diferents establiments d’Igualada. A les 10.30 h. es donarà la sortida als participants i inscrits per fer una ruta per la comarca de l’Anoia. En arribar a la Rambla, es convidarà a una copa de cava a tots els participants. Abans de finalitzar la trobada es lliurarà a tots els participants un diploma i un obsequi/record de la jornada.

També es farà el lliurament dels premis següents:

  • Al vehicle més antic
  • Al vehicle que ve de més lluny
  • Al vehicle millor conservat/restaurat
tornar_radioIgualada