icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El proper mes de setembre #Igualada tindrà una residència d’estudiants amb capacitat per a 20 persones

Es tracta d’una iniciativa privada, i es realitzarà en un edifici del nucli antic de la ciutat d’Igualada. Segons ha explicat l’alcalde d’Igualada, en el decurs de l’inici del curs universitari del Campus Igualada UdL, ja s’han tramitat els permisos que permetran la rehabilitació d’un edifici antic situat a la Plaça del Pilar i que dona també a la Plaça Pius XII, per tal que comencin les obres d’adequació d’aquest edifici. Segons Castells, aquesta iniciativa és una mostra més de l’atracció que suposa tenir un campus i una universitat del prestigi com la de Lleida. Al mateix temps, segons Castells, aquesta iniciativa també permetrà rehabilitar un edifici que, actualment, es troba en un avançat estat de degradació.

El curs al nou Campus Universitari Igualada UdL es va fer aquest dimecres amb una conferència de l’expert en màrqueting Valentí Camps

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, que va destacar que el campus cada vegada creix més. Castells destaca que aquest any, el curs comença amb un nou grau d’administració i direcció d’empreses, i amb l’Hospital d’Igualada convertit en Hospital Universitari.

Per la seva banda, el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy, explica que la UdL és una universitat que té sensibilitat pel territori i per tant era una bona oportunitat per impulsar-la a Igualada i a la comarca de l’Anoia. Puy apunta que un dels objectius de l’UdL és fer créixer el territori d’una manera intel·ligent.

tornar_radioIgualada