icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El proper REC.010 estrena festival gastronòmic amb el ‘Rec Street Food’

Cuina oberta / Actualitat – S’apropa la nova edició del REC Stores, la concentració de ‘pop up stores’ més gran d’Europa, on primeres marques i dissenyadors venen els seus estocs i, en paral.lel, s’hi organitzen activitats culturals com concerts, conferències, exposicions i recitals, entre d’altres activitats.

Del 5 al 8 de novembre al barri del Rec d’Igualada s’hi concentrarà el nou  REC.010 .  Aquesta edició te com a novetat destacada la celebració del ‘Rec Street Food’, un petit festival gastronòmic amb els ‘food trucks’ de menjar de qualitat que s’instal.laran al Pati Vila, un espai nou i que s’utilitzarà per primera vegada.

Els food trucks son caravanes adaptades per a servir menjar a peu de carrer amb proposta que intenten ser de proximitat i de qualitat. Un segment del negoci gastronòmic que neix als Estats Units. El darrer exemple viscut a Catalunya dels ‘food trucks’ ha estat la celebració durant les passades festes de la Mercè, Festa Major de Barcelona, del ‘Van Van Mercat Gastronòmada’ al Parc de la Ciutadella. En la primera edició del ‘Cuina oberta’ varem parlar de la celebració d’aquesta fira gastronòmica amb uns dels organitzadors d’aquests nou concepte d’aproximació de la restauració al carrer.

tornar_radioIgualada