icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El PSC aconsegueix la unanimitat del Parlament per crear una comissaria dels Mossos a l’Anoia Sud

El diputat per l’Anoia del PSC al Parlament de Catalunya, Jordi Riba, ha defensat la creació d’una comissaria dels Mossos d’Esquadra a l’Anoia Sud i ha aconseguit la unanimitat de tots els grups en donar suport a la proposta. El debat s’ha produït després que els regidors dels grups municipals del PSC de Piera, Masquefa i els Hostalets de Pierola entressin una Proposta de Resolució amb aquesta demanda fa uns mesos. Es tracta d’una reivindicació històrica i clau per la seguretat del sud de la comarca.

Després de les negociacions, s’ha acordat  realitzar un estudi de seguretat a l’Anoia Sud per comprovar la viabilitat i necessitat del projecte. Aquest seria el pas previ perquè  la instal·lació de la Comissaria s’incorpori als pressupostos de la Generalitat.

Cal recordar que és la comissaria d’Igualada la que actualment dona servei a l’Anoia Sud, fet que els veïns no la consideren com a “propera” per atendre possibles conflictes de manera ràpida i efectiva. L’Anoia Sud compta ja amb 42.500 habitants, un nombre que els responsables polítics consideren com a justificat per a la incorporació d’una comissaria de Mossos.

tornar_radioIgualada