icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El PSC Anoia presenta diferents propostes perquè s’incorporin al Pressupost de la Generalitat per al 2023

La formació ha presentat les propostes que ha realitzat el PSC en el marc de la negociació dels pressupostos amb el govern de la Generalitat per aquest nou any. Segons els socialistes, cal reforçar les polítiques de Salut, en especial l’atenció primària i també reduir les llistes d’espera. Des del PSC Anoia destaquen en aquest sentit els dèficits en atenció pediàtrica a Igualada i Santa Margarida de Montbui, el Bruc o Òdena. En l’àmbit de l’educació, des del PSC Anoia remarquen la necessitat de resoldre la manca de places de formació professional a la comarca, en especial a Igualada, així com la necessitat de dotar l’Anoia Sud d’una oferta de formació professional.

En matèria de seguretat, els socialistes anoiencs reclamen la dotació d’efectius necessaris a l’Àrea Bàsica Policial de l’Anoia i dotar l’Anoia Sud d’una comissaria satèl·lit que doni cobertura al sud de la comarca.

Per últim, pel que fa a inversions territorials concretes, des del PSC Anoia demanen que s’iniciïn els treballs per ampliar la capacitat de depuració d’aigües a la Conca d’Òdena, ja que si no s’amplia aquesta capacitat es limita la possibilitat d’implantació o ampliació d’activitats productives a la Conca i també el desenvolupament del Pla Director Urbanístic d’Activitats Econòmiques. En aquest àmbit, els socialistes demanen també millores a la línia de ferrocarrils de la Generalitat, el projecte constructiu de la supressió del pas a nivell d’Igualada i un cop licitades les obres de la primera fase de millora de la B-224, la previsió de continuar amb aquestes el 2023.

El PSC Anoia espera que el govern d’ERC accepti totes aquestes demandes i tanqui un acord de Pressupost.

tornar_radioIgualada