icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El PSC demana a ERC que cessi Joan Mangues de la direcció del partit per la seva presumpta implicació amb les pintades al Consell Comarcal. Mangues demana que publiquin el vídeo i no pas un fotograma i afirma que no té cap càrrec a ERC

En un comunicat fet públic pel PSC Anoia, la formació demana que ERC cessi de la direcció del partit a Igualada Joan Mangues després que hagi estat denunciat com a presumpte autor de pintades fetes a la seu del partit a la ciutat i també al Consell Comarcal de l’Anoia, el passat 27 d’octubre. El PSC ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra, així com també ho ha fet el Consell Comarcal, i ha pogut identificar els autors gràcies a la gravació de les dues càmeres de vigilància del Consell.

El PSC assegura en el seu comunicat que considera inadmissible que persones amb aquest comportament tinguin un lloc a la direcció d’ERC a la ciutat. A més, la formació demana, també, a ERC i a la candidata Alba Vergés una declaració pública de disculpes per aquests fets i que actuï perquè no es repeteixin.

Joan Mangues demana la publicació del vídeo

Mangues assenyala al PSC i els titlla d’irresponsables ja que considera que “es més que sabut que ells han visionat el vídeo i saben perfectament que jo no pinto ni vandalitzo res, i malgrat això, els socialistes segueixen assenyalant-me en el que considero una actitud greu i indigne d’algú que representa la ciutadania”. Tanmateix, Mangues matisa que “ningú tingui cap dubte que si jo hagués pintat quelcom, la imatge filtrada a la premsa digital espanyolista hagués sigut justament aquesta”.

Foto: vía Twitter @claaarisssfs

tornar_radioIgualada