icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El PSC guanya les eleccions a Vilanova del Camí però perd a Montbui i Òdena

A Vilanova la socialista Noemí Trucharte ha aconseguit passar dels 3 regidors que tenia en aquest darrer mandat a obtenir-ne 8. Malgrat els bons resultats però, la majoria absoluta en aquest municipi se situa en els 9 regidors. Per la seva part, Vilanova 365 n’ha aconseguit 4, un menys que en les darreres eleccions, ERC en suma 3 i Vilanova Alternativa i Junts per Catalunya obtenen 1 regidor cadascuna de les formacions.

Pel que fa Santa Margarida de Montbui, per primer cop, l’alcalde socialista Teodoro Romero ha perdut les eleccions en aquest municipi ja que la coalició Ara Montbui – La Veu dels Veïns de Montbui (AM -LVDVDM) ha estat la força més votada, amb un centenar de vots més que el PSC. Totes dues forces però obtenen sis regidors i ERC que n’obté un podria tenir la clau de la governabilitat.

A Òdena, per la seva part, s’ha imposat Fem Òdena-Acord Municipal, llista vinculada a ERC, que ha obtingut 100 vots més que el PSC. I en aquest cas, com en el de Montbui, també tenen totes dues formacions 5 regidors, i, per tant, la nova formació Òdena a Fons que en té 1 podria ser decisiva per governar aquest municipi de la Conca.

A Jorba s’ha guanyat ERC amb 4 regidors i a Castellolí  s’ha imposat la Plataforma Units per Castellolí- Acord Municipal.

Pel que fa La Pobla de Claramunt, Junts per La Pobla perd la majoria absoluta i es queda amb 5 regidors. Santi Broch necessitarà el suport d’ERC (amb un regidor) o del PSC (1 regidor) per assolir la majoria. La segona força a La Pobla ha estat per Participa que ha sumat 4 regidors. Per cert, que ERC s’ha quedat a només 2 vots d’obtenir el segon regidor.

tornar_radioIgualada