icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Punt Comarcal de l’Anoia de l’Associació Espanyola Contra el Càncer organitza una xerrada per normalitzar la paraula càncer

Amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, que es commemora avui 4 de febrer, demà, a 2/4 de 7 de la tarda, al Punt Comarcal de l’Anoia, situat a la Rambla Nova, 32, d’Igualada, es durà a terme una taula rodona per parlar sobre aquest tema. L’acte, que porta per títol “Càncer, la realitat darrera la paraula”, comptarà amb la participació de Carolina Antequera, treballadora social de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, Marc Clemente, psicooncòleg de l’Associació i Nieves Sanoja, beneficiària dels serveis d’aquesta associació al Punt Comarcal de l’Anoia. L’acte, obert a tothom, forma part de la campanya “Anomena-ho càncer” “Càncer, la realitat darrere la paraula”, que té per objectiu normalitzar socialment el càncer.

El Punt Comarcal amplia el seu horari d’atenció a l’usuari

A partir d’aquesta setmana, el centre ubicat a la Rambla Nova, 32, d’Igualada, estarà obert de dilluns a dijous, de 2/4 de 10 del matí a les dues del migdia, i divendres de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de dues del migdia. A més, les tardes de dilluns i dimecres oferirà els seus serveis de 3 a 7 de la tarda. Amb aquest centre assistencial es dona servei d’atenció psicològica per a pacients i familiars, atenció social per aquelles persones que ho necessitin, i es realitzen campanyes de prevenció i detecció precoç del càncer.

tornar_radioIgualada