icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Restaurant MenjaB del Residencial ViuB2 se suma al projecte GastroRecup per combatre el malbaratament alimentari

El Restaurant MenjaB s’ha sumat al projecte GastroRecup que forma part de la campanya de sensibilització “Aprofitem els aliments” en que aquest any hi han participat de més de 50 restaurants.

Es tracta d’un projecte impulsat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARPA) de la Generalitat de Catalunya i nascut de la mà de l’Ada Parellada, xef del restaurant Semproniana, que ha animat a diversos restauradors de Catalunya a celebrar dinars o sopars amb aliments rebutjats del circuit comercial amb l’objectiu de conscienciar, tant la població com el propi sector, sobre la necessitat d’implicar-se en la lluita contra el malbaratament alimentari.

El restaurant MenjaB busca integrar aquesta filosofia de l’aprofitament dels aliments que tenen valor comestible en el dia a dia i durant tot l’any, oferint d’aquesta forma menús econòmics i col·laborant amb empreses, escoles i entitats locals per difondre la importància d’una cuina conscient que reflexioni sobre el valor real del menjar que sovint es llença injustificadament.

tornar_radioIgualada