icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Saló de la Infància d’#Igualada estarà dedicat especialment als drets dels infants

Aquest divendres, 27 de desembre, l’Escorxador obrirà les portes a la 36a edició del Saló de la Infància, que aquest any, està dedicat especialment als drets dels infants. És per aquest motiu que s’ha escollit el títol de “El nostre saló” amb la idea que els nens i nenes que hi participin, se’l sentin seu més que mai.

La tinenta d’Alcalde i regidora d’Acció Social, Carme Riera, explica que l’eix conductor d’aquest any es treballarà englobant el major nombre d’activitats possibles al voltant de cinc drets fonamentals: jugar, com a base de l’aprenentatge, participar, l’educació, la salut, i la diversitat. El dret a participar, per exemple, es visualitzarà a través de dues activitats específiques: la màquina del temps, en què els infants podran fer arribar peticions per a futures edicions, i la casa dels drets, on es podrà treballar transversalment diverses temàtiques a través d’elements com els diferents models familiars, el reciclatge, la robòtica, la música o els contes. A banda d’aquestes activitats més específiques, el Saló també comptarà amb moltes de les que ja es fan any rere any i que, inclouen l’actuació d’entitats de la ciutat com la zona d’aventura, inflables, maquillatge, consoles, entre d’altres.

Carme Riera ha volgut destacar que el Saló de la Infància també serveix com un espai de dinamització econòmica per als més de 80 joves contractats en aquestes dates, així com, el cartell d’aquesta edició creat per Xavier Mula, que intenta també transmetre els valors d’aquesta commemoració. El Saló de la Infància estarà obert del 27 de desembre al 4 de gener, a l’Escorxador, de 10.30 h del matí a 19.30 h.

tornar_radioIgualada