icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Saló de sessions de l’Ajuntament acull, aquest vespre, la presentació de la tradicional Festa de l’Antic Gremi de Traginers d’#Igualada

En l’acte, que començarà a les vuit del vespre, es presentaran les festes gremials i es proclamaran els banderers, la pubilla i les dames d’honor. Enguany els portadors de la bandera petita seran els germans Jorba Castellví (Rafael i Francesc), i el Sr. Josep Costa i Estrada serà el portador de la bandera gran. Pel que fa a la pubilla, aquest honor correspondrà a Ariadna Font i Expósito, acompanyada de les seves dames d’honor Alba Tort i Paredes i Gemma Grau i Corbella. L’acte acadèmic anirà a càrrec de Daniel Vilarrúbias i Cuadras.

Un any més, l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada donarà pas a les festes gremials amb els primers actes, per tal de celebrar el 197è  aniversari. Diumenge 13 de gener a les dotze del migdia, el Museu de la Pell d’Igualada, oferirà un taller familiar adreçat a nens i nenes de partir de 6 anys: “Prepara’t pels Tres Tombs”. Dijous 17 de gener, es realitzarà l’Ofici solemne en honor al patró dels Traginers d’Igualada, Sant Antoni Abat, a la Basílica de Santa Maria. I, l’acte més conegut i esperat per a tothom, els Tres Tombs, es duran a terme diumenge 20 de gener.

tornar_radioIgualada