El saltador del CAI Hèctor Ramos, campió d’Espanya júnior

El saltador del Club Atlètic Igualada Hèctor Ramos s’ha proclamat campió d’Espanya Junio.

L’atleta del CAI es va penjar la medalla d’or en la prova del salt d’altura després de fer un millor intent de 2 metres i 8 centímetres. Ramos va fer una gran prova i va aconseguir la seva millor marcar personal. En els campionats estatals júniors també hi va participar Naima Ait Alibou, que va acabar en 4rt lloc a la final dels 1.500 metres llisos, amb un temps de 4 minuts 41 segons i 51 centèsimes. Per la seva part, es van quedar a les semifinals Marina Suria, que va ser 6a als 1.500 metres llisos i  Judit Bascompte, 7a als 60 metres llisos. Finalment, Cristina Gabarró va ser 6a a la sèrie classificatòria dels 200 m metres llisos.

El Campionat d’Espanya Júnior en pista coberta d’Ourense va comptar amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1999 i 2000.