El Sant Maure s’endú el ‘derbi’ davant el CF Igualada (2-1) en un partit vibrant

El Club Futbol Igualada perd al camp del Sant Maure per 2 a 1 i ja suma 7 jornades consecutives sense conèixer la victòria.

Partit vibrant el que es va viure ahir al municipal de Montbui. El Sant Maure es va avançar al minut 29 de la primera part en aprofitar una falta lateral. Ara bé, poc després Isaac Olmo va aconseguir l’empat amb un xut de falta directa des de la frontal de l’àrea. Abans del descans, els blaus van disposar d’un parell d’ocasions per marcar però sense èxit. A la represa, els blaus van portar el pes del partit, però quan faltaven 4 minuts per al temps reglamentari, el Sant Maure va aconseguir el que significava el 2 a 1 definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita del Tàrrega. El Sant Maure visitarà el camp de la Pirinaica de Manresa.