icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El servei de restauració de l’Hospital Universitari d’Igualada – Consorci Sanitari de l’Anoia renova el certificat AMED per promoure la dieta mediterrània

La prestació que ofereix la cafeteria de l’hospital igualadí ha rebut, un any més, el segell AMED, que promou una dieta mediterrània i saludable.

L’acreditació reconeix que es compleix amb el model de la dieta mediterrània, presentant una oferta gastronòmica on es garanteixen l’ús d’oli d’oliva i abundància de verdures, hortalisses i llegums, varietat de fruita fresca, làctics sense sucres afegits, peix i carns magres, així com s’inclouen productes integrals i s’ofereix aigua gratuïtament a tots els usuaris.

AMED és un projecte liderat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i compta amb la col·laboració dels ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració. Es pretén promoure l’alimentació saludable i l’oci actiu, així com potenciar el model gastronòmic mediterrani com a exemple d’alimentació saludable implementat en la restauració col·lectiva.

Juntament amb l’acreditació, es lliuren adhesius i materials divulgatius que serveixen per informar els clients de les garanties que ofereixen els establiments sota el segell AMED.

tornar_radioIgualada