icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Servei de Salut Mental i Addiccions del Consorci Sanitari de l’Anoia busca voluntaris d’entre 14 i 35 anys per participar en un estudi científic

Les inscripcions per prendre part en aquesta iniciativa, que vol investigar la salut mental entre els joves, estan obertes i es poden fer a través de la web del Consorci Sanitari de l’Anoia, csa.cat. La participació és voluntària i consta de diverses fases. A la primera, es demana omplir uns qüestionaris breus en format online, i per tal de compensar el temps dedicat es sortejaran 10 vals de compres (per valor de 30 euros cada un), entre tots els participants. Després, i en cas de passar a la segona fase de l’estudi, els investigadors es posaran en contacte amb els participants per explicar amb més detall els objectius de l’estudi i en què consistiria tot el procés. La participació en les posteriors fases també tindrà compensació econòmica.

Cal destacar que els menors de 18 anys necessiten consentiment; en el cas de voler participar-hi les dades d’inscripció hauran de ser del pare, mare o tutor.

tornar_radioIgualada