icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El servei d’inserció especialitzat d’Àuria organitza un curs de Jardinera i Arboricultura

Aquesta formació gratuïta està orientada a persones residents a la comarca que es trobin en situació de vulnerabilitat, inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya, i disposin de certificat de discapacitat igual o superior al 33%.El curs, que s’iniciarà el 21 d’octubre i finalitzarà el 25 de novembre, consta de 125 hores i serà impartit per Òdena Village. El Servei d’Inserció contempla també 60 hores de pràctiques no laborals en empreses del sector.

El curs s’emmarca al programa de Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la Inserció de les Persones amb Discapacitat i/o Malaltia Mental del Departament  de Treball, Afers Socials i Famílies, i compta amb el suport del Fons Social Europeu.

Per a més informació, el Servei d’Inserció organitza una sessió informativa, que es farà el proper dilluns 7 d’octubre, a les onze del matí, a les instal·lacions d’Òdena Village, a la carretera del Raval Aguilera sense numero d’Òdena. Per qualsevol dubte es pot trucar al telèfon 618 520 014.

tornar_radioIgualada