El Servisimó CH Igualada assoleix una gran victòria a la pista del Ribes B

El Servisimó Club Handbol Igualada femení guanya a la pista del Ribes B per 20 a 24 en la primera jornada de la fase d’ascens a Primera Catalana.

La primera part va ser molt complicada per al conjunt igualadí, que al descans perdia per 12 a 10. En aquells moments, l’equip de la capital de l’Anoia estava patint de valent per poder aturar els atacs del rival. La segona part va començar de la mateixa manera. El conjunt de la capital de l’Anoia estava fent molts errors i no podia donar la volta al marcador. Ara bé, quan faltava poc per acabar, les igualadines van fer un salt de qualitat, es van posar per davant i van acabar guanyant pel 20 a 24 final.

Aquest diumenge, el Servisimó Club Handbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Sants B.