icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El showcooking solidari de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, a l’Anoia, aconsegueix recaptar 500€

L’acte, que es va fer el passat dijous al Somiatruites i va anar a càrrec de la co-xef del mateix restaurant, Zhou Mengxin, i de la nutricionista de l’associació, Olga Muñoz, va ser tot un èxit. Aquest showcooking, organitzat pel Punt Comarcal de l’Anoia, va comptar amb la participació de 60 persones, gràcies a les aportacions de les quals es van recaptar de 506 €. Aquests diners es destinaran a ajudes directes als malalts de càncer i les seves famílies, i també a la investigació oncològica.

Els assistents aquest showcooking van visitar l’hort urbà del restaurant i van poder observar els productes cultivats a nivell local. L’Olga Muñoz va donar consells per a seguir una alimentació saludable i la co-xef del Somiatruites va preparar tres receptes saludables amb productes del propi hort del restaurant.

L’esdeveniment solidari va comptar amb el peculiar mètode de cobrament de l’entrada amb taquilla inversa, mitjançant el qual els assistents van pagar en funció del que van considerar oportú.

tornar_radioIgualada