icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ENTRADES EXHAURIDES – El Teatre de l’Aurora acull aquest cap de setmana dos espectacles del festival El Més Petit de Tots

La sala igualadina torna a ser un dels escenaris d’El Més Petit de Tots, el festival internacional d’arts escèniques per a infants de 0 a 5 anys, que se celebra des d’aquest cap de setmana i fins el 22 de novembre a 10 municipis d’arreu de Catalunya. En el marc de l’onzena edició d’aquesta proposta, a Igualada es podran veure dos espectacles d’èxit internacional: Little Night, una experiència interactiva  d’Imaginart; i el Concert per a nadons, del músic i pedagog portuguès Paulo Lameiro.

Les representacions del Concert per a nadons es faran el diumenge, en dues sessions: a les dotze del migdia i a les cinc de la tarda. Mentre que les de Little Night es faran dissabte a dos quarts de dotze, a dos quarts d’una, a dos quarts de cinc i a dos quarts de sis de la tarda. Segons el director del Teatre de l’Aurora, Òscar Balcells, en el cas d’aquest darrer espectacle, han hagut de programar una sessió més perquè les entrades estaven exhaurides.

L’edat recomanada per a Little Night és de 18 mesos a 3 anys i la del Concert per a nadons, de 0 a 5 anys. En aquest sentit, Eulàlia Ribera ha demanat al públic que respecti les edats recomanades perquè els espectacles funcionin millor.

Les entrades per assistir al festival El Més Petits de Tots, al Teatre de l’Aurora, es poden adquirir a la taquilla del teatre, una hora abans de cada funció, i també al web www.teatreaurora.cat, a un preu de 8€ (adults) i 6€ (infants).

tornar_radioIgualada