icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Teatre de l’Aurora celebra el seu 25è aniversari amb un espectacle de Guillem Albà & La Marabunta obert a tota la ciutat

És per aquest motiu que aquest cap de setmana l’Aurora celebrarà el seu 25è aniversari amb un programa d’actes que vol ser un agraïment a la ciutat i també als Amics i voluntaris que han fet possible el projecte tots aquests anys. El dissabte 14 de maig tindrà lloc l’espectacle Guillem Albà & La Marabunta, un show de clown enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. L’espectacle, que serà gratuït, es podrà veure a les 20h, a la plaça de Cal Font. D’altra banda, el diumenge el teatre celebrarà l’aniversari amb els Amics de l’Aurora i els seus voluntaris amb una funció a porta tancada de l’obra “Hamlet.01” dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per Enric Cambray. Per últim, per arrodonir la celebració dels 25 anys, al vestíbul del teatre, tindrà lloc una exposició de totes les portades dels programes de mà del Teatre de l’Aurora d’aquests 25 anys.

La sala independent de Cal Font es va inaugurar oficialment el 17 de maig de 1997. Cal destacar que durant aquests 25 anys d’història han passat per Teatre de l’Aurora més de 85.000 espectadors, s’han programat més de 600 espectacles i s’han fet més de 1.300 representacions.

Actualment, el Teatre de l’Aurora compta amb dues sales, la sala del Teatre de l’Aurora, amb un aforament de 110 localitats, i la sala Les Golfes, amb una capacitat per a 60 persones. L’Aurora  és fruit d’un projecte col·lectiu independent, sense ànim de lucre, basat en la complicitat, la participació i la cooperació de diverses entitats i persones.

tornar_radioIgualada