icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Teatre de l’Aurora d’#Igualada enceta aquest divendres la nova programació de tardor-hivern

La sala independent ha programat, entre els mesos de setembre i desembre, quinze propostes artístiques d’alta qualitat que faran un total de 33 funcions. La nova programació inclou teatre, musicals, circ, teatre d’humor, concerts, contes per a adults i també espectacles familiars. Pel que fa les temàtiques que s’abordaran trobem, per exemple, la violència masclista, els refugiats, la violència institucional i la memòria històrica.

Rebota rebota y en tu cara explota, El comediant i La vaca que riu, seran alguns dels plats forts de la nova programació, que s’encetarà aquest divendres amb La Celestina, un espectacle guardonat amb quatre Premis de les Arts Escèniques Valencianes. Cal destacar també que en el marc d’aquesta nova temporada, el Teatre de l’Aurora presentarà el seu tercer espectacle de creació pròpia, L’amic retrobat de Fred Uhlman. L’obra, que compta amb els coneguts actors Jordi Martínez, Quim Àvila i Joan Amargós, s’estrenarà al Teatre Nacional de Catalunya i farà funcions prèvies a Igualada. Ho explica també Òscar Balcells.

La nova programació de la sala independent inclourà també els cicles Música de primera fila, Km.0 i el festival El Més Petit de Tots. Es pot trobar tota la informació al web www.teatreaurora.cat.

tornar_radioIgualada