icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Teatre de l’Aurora d’#Igualada estrena la 3ra producció pròpia, “L’amic retrobat”, protagonitzada pel conegut Jordi Martínez

Aquest cap de setmana, s’estrena, al Teatre de l’Aurora, l’adaptació de la novel·la de Fred Ulhman “L’amic retrobat”. L’obra compta amb la dramatúrgia de Josep Maria Miró, la direcció de Joan Arqué i amb un repartiment de luxe format per Jordi Martínez, Quim Àvila i Joan Amargós. Aquest és el tercer espectacle de producció pròpia que es fa des del Teatre de l’Aurora, el primer dirigit a un públic adult.

“L’amic retrobat” relata la història d’amistat, entre dos nois de famílies amb creences oposades, a l’Alemanya del 1933. Amb l’ascens del nazisme i l’antisemitisme, aquesta amistat es veurà enterbolida. Joan Arqué, director de l’obra, ha ressaltat la similitud del context polític de l’any en què passa “L’amic retrobat” amb l’augment de la ultra dreta actualment.

El repartiment de “L’amic retrobat” està format per Jordi Martínez, Quim Àvila i Joan Amargós. Tots tres, a més dels directors, han destacat el bon ambient de treball i la facilitat que han tingut per a portar a terme els assajos gràcies a la bona participació de tot l’equip. Escoltem Jordi Martínez.

Les representacions de “L’amic retrobat” tindran lloc aquest avui i demà, a les nou del vespre, i diumenge, a les set de la tarda. Les entrades tenen un cost de 16€ i 13€ amb els descomptes habituals i es poden adquirir a través d’Internet o a la mateixa taquilla del Teatre de l’Aurora, una hora abans de cada funció. Per a més informació es pot consultar el web www.teatreaurora.cat.

tornar_radioIgualada