icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Teatre de l’Aurora impulsa la convocatòria artística “Estrena’t al territori” per donar suport a les companyies emergents

L’Aurora, juntament amb altres tres sales de teatre privades del territori -Sala La Planeta (Girona), Sala Trono (Tarragona) i La Mercantil (Balaguer)- presenten la convocatòria artística de suport a la producció i gira al territori per a companyies emergents “Estrena’t al territori”. La convocatòria té com a objectius fonamentals ajudar a les companyies joves en la producció teatral i estimular-los a formar part de la indústria cultural; descentralitzar la producció i generar circuit; potenciar l’activitat teatral privada fora de Barcelona i generar una xarxa entre les sales privades del territori.

La convocatòria està oberta a companyies emergents catalanes que presentin espectacles en qualsevol llenguatge escènic ideats per a espais interiors i que no hagin estat estrenats ni produïts. Entre les propostes presentades s’escollirà una proposta guanyadora que comptarà amb el suport en les diferents fases de la creació: assessorament, residència tècnica en una de les sales privades del territori i exhibició de dues funcions en cadascuna de les quatre sales. Les companyies poden consultar les bases de la convocatòria a la pàgina web del Teatre de l’Aurora, teatreaurora.cat. El període de presentació de propostes finalitza el proper 20 de febrer .

El projecte compta amb el suport de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i amb la col·laboració de la Nau Ivanow i del Servei de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC.

tornar_radioIgualada