icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Teatre de l’Aurora impulsa una campanya per captar amics que vulguin col·laborar en el seu projecte cultural

La sala independent d’Igualada vol continuar sumant més amics i amigues per fer créixer col·lectivament aquest projecte cultural. Fa quatre anys el Teatre de l’Aurora va impulsar el projecte “Amics del Teatre de l’Aurora” amb el lema “Tenir amics no té preu”. Durant aquests anys el teatre ha sumat més de 100 suports d’arreu de la comarca, un ampli grup de persones que, de forma voluntària i altruista, col·laboren en tasques d’atenció al públic; formant part de la comissió responsable de la programació del teatre i també, contribuint al sosteniment econòmic amb anualitats de 50 euros.

Tot i que els Amics col·laboren amb el Teatre de forma altruista, gaudiran d’una sèrie d’avantatges, entre els quals cal destacar: dues entrades gratuïtes cada any per a l’espectacle que vulguin de la programació, preu reduït en la compra d’entrades de tots els espectacles que es programin a l’Aurora, o invitacions a assajos d’espectacles i a d’altres activitats que s’organitzin puntualment. També rebran un carnet que els acredita com a Amics del Teatre de l’Aurora.

Per fer-se Amic del Teatre de l’Aurora s’ha d’omplir una butlleta, que es pot trobar al web teatreaurora.cat o a les oficines del Teatre de l’Aurora. Els interessats també poden fer-se Amics al mateix teatre els dies que hi hagi funcions programades.

tornar_radioIgualada