icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Teatre de l’Aurora oferirà 10 propostes de teatre i comèdia en la seva programació de tardor-hivern

D’octubre a principis de gener es podran veure una desena d’obres de diferents estils, així com el Cicle Km.0 i dues propostes del festival elPetit.

Trobarem monòlegs, comèdia, espectacles amb música en viu, un homenatge a totes les mestres de la república a través de la història de Nativitat Yarza, i també propostes pensades per un públic més jove.

L’Aurora renova un any més l’esperada cita nadalenca amb el Cicle Km.0, un projecte impulsat pel Teatre de l’Aurora amb la col·laboració de les companyies professionals de teatre familiar de l’Anoia, amb l’objectiu de donar més visibilitat i apropar al públic els seus espectacles i el seu treball creatiu. . En aquesta nova edició del Cicle Km.0 es recuperen les exitoses activitats paral·leles dels dos espectacles.

El Teatre de l’Aurora acollirà el 26 i 27 de novembre una nova edició del festival internacional d’arts escèniques per als més petits (0-5 anys) elPetit, que enguany arriba a la divuitena edició.

La primera obra arribarà el 7 d’octubre, quan la programació de tardor-hivern s’obrirà amb una estrena igualadina, posant èmfasi en el valor local i comarcal. Aquesta serà “Beure de la teva aigua”, de Marc Tarrida, una obra que posa el focus en les víctimes de la guerra i de l’exili, amb un text finalista del Premi Quim Masó 2021.

Tota la informació sobre les obres i la venda d’entrades la podeu trobar a la pàgina web www.teatreaurora.cat, on fins demà es pot adquirir un abonament de 4 espectacles per 44 euros.

tornar_radioIgualada